کد خبر: 1254289
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۰
به موازات این رویداد‌ها شاهد مطالبه برخی در داخل و خارج از ایران هستیم که جامعه جهانی (بخوانید سازمان ملل) دخالت کند و مانع کشتار صهیونیست‌ها شود، ولی تنها اتفاقی که طی سال گذشته شاهد آن بودیم، موضع‌گیری‌های منفعلانه و کمرنگ گوترش و تعدادی مصوبه بدون ضمانت اجراست که رژیم اشغالگر را متوقف نکرده و نخواهد کرد. 
علی‌پژوهش
جوان آنلاین: اکنون که هوش مصنوعی به اصطلاح روی بورس افتاده است، سردمداران تمدن لیبرال دموکراسی روی دور افتاده‌اند و تلاش می‌کنند تا تنظیم‌گری جهانی این فناوری را برعهده بگیرند، هدف هم واضح است، کشور‌هایی که مخالف ایدئولوژی آن‌ها هستند، نباید در توسعه و برخورداری از فناوری هوش مصنوعی سرآمد باشند. حتی معرفی کنندگان اولیه آن مانند مدیر وقت شرکت اوپن. ای.‌ای و اشخاص معروف زیست بوم شرکت‌های فناوری همچون ایلان ماسک در سال‌های گذشته سخن از لزوم تنظیم‌گری بین‌المللی برای هوش مصنوعی به میان آورده‌اند. جالب است که نخستین معاهده بین‌المللی هوش مصنوعی در ماه می‌گذشته از سوی کشور‌هایی نظیر آندورا، گرجستان، ایسلند، نروژ، جمهوری مولداوی، سان‌مارینو، انگلیس، رژیم صهیونیستی، رژیم امریکا و همچنین کشور‌های عضو اتحادیه اروپا امضا شد. 
 
مردم فلسطین، لبنان، عراق و شاید سراسر محور مقاومت بیش از یک‌سال است، بعد از عملیات طوفان‌الاقصی برای بازپس‌گیری سرزمین غصب شده فلسطین و آزادی مسجد‌الاقصی در حال مقاومت و هزینه دادن هستند، صهیونیست‌ها ماشین کشتار خونخوار خود را روشن کرده‌اند و آنچه توان گرفتنش از رزمندگان اسلام در میدان‌های نبرد را ندارند، کینه‌توزانه از زنان‌و‌کودکان بی‌دفاع مطالبه می‌کنند، بدون حساب و کتاب می‌کشند تا فردا روز با بالا رفتن تعداد کشته‌ها آمارسازی کنند که ما دست برتر در نبرد را داشتیم! چراکه تعداد بیشتری از انسان‌ها را کشتیم. 
به موازات این رویداد‌ها شاهد مطالبه برخی در داخل و خارج از ایران هستیم که جامعه جهانی (بخوانید سازمان ملل) دخالت کند و مانع کشتار صهیونیست‌ها شود، ولی تنها اتفاقی که طی سال گذشته شاهد آن بودیم، موضع‌گیری‌های منفعلانه و کمرنگ گوترش و تعدادی مصوبه بدون ضمانت اجراست که رژیم اشغالگر را متوقف نکرده و نخواهد کرد. 
این در حالی است که وقوع کسری از این اتفاقات ولو ساختگی سبب شده است تا شورای امنیت سازمان ملل مصوبه دهد و نیرو‌های ائتلاف متفقین پیروز در جنگ جهانی دوم، مجدداً با هوای کشورگشایی وارد عمل شوند و مردم کشور‌های مختلف را به خاک و خون بکشند، حال جای تعجب دارد که مردم کشور‌های جهان از چنین ترکیبی توقع دارند که مانع جنایت‌های جنگی دولت نتانیاهو و ارتش صهیونیست‌ها شود. 
هرچند مشکل، منحصر به مسئله فلسطین نیست و شورای امنیت سازمان ملل که قدرت سخت (تحریم و عملیات نظامی) آن را در دست دارد، اساساً یکی از ساختار‌های غیرعادلانه و حتی ظالمانه سازمان ملل است که بعد از جنگ جهانی دوم شکل گرفت و طراحانش از همان زمان به دنبال حفظ مستمر منافع خود بودند، آن‌ها شورای امنیت را تشکیل دادند و برای خود حق وتو را قائل شدند تا حتی اگر تمام دنیا موضوعی را مطالبه کرد، اما باب میل ایشان نبود، مانع تحققش شوند! چرا؟ چون توانسته بودند در ماراتن کشتار نبرد دوم جهانی بر رایش سوم و متحدانش پیروز شوند!
البته سازمان‌ملل، تنها ساختاری نبود که برای کنترل کشور‌های مخالف استبداد و عقب‌مانده نگاه داشتن آن‌ها تشکیل شد، شورای حکام آژانس بین‌المللی اتمی هم نقش مشابه‌ای داشت به نحوی که اگر سرزمین مستقلی حتی به دنبال کاربرد‌های صلح‌آمیز انرژی هسته‌ای می‌رفت از سوی آن‌ها با شدید‌ترین چالش‌ها روبه‌رو می‌شد، اما اگر صهیونست‌ها د‌هها بمب اتم انبار می‌کردند، نه تنها ایرادی نداشت بلکه اقدامی در جهت حفظ صلح جهانی بود!
همانطور که می‌بینید، استعمارگران با تغییراتی که طی سال‌های گذشته در جهان اتفاق افتاده از استبداد سنتی فاصله گرفتند و برای نیل به اهداف خود به راه‌های جدیدی متوسل شده اند، به قولی دست‌های چدنی میدان جنگ خود را به دستکش‌های مخملین آراسته‌اند تا عاشقان فرهنگ لیبرال دموکراسی را فریب دهند و هنگام تلاش برای استعمار ملل دیگر با مقاومت کمتری روبه‌رو شوند. 
سردمداران تمدن لیبرال دموکراسی هر پرونده جدیدی در جهان باز می‌شود، تلاش می‌کنند تا ضمن اتخاذ چنین رویکردی روی آن سوار شوند و مانع پیشرفت سایر ملل جهان شوند، برای مثال زمانی که استفاده از گوشی‌های هوشمند میان مردم جهان عمومیت یافت به سرعت سرویس‌های پرکاربردی ذیل مدیریت خود تعریف کردند تا دستگاه محاسباتی افکار عمومی جهان را در اختیار داشته باشند. 
وزیر دادگستری انگلیس، بعد از تصویب و اجرایی‌شدن معاهده هوش مصنوعی آن را «گامی بزرگ و مهم در جهت تضمین مهار این فناوری مدرن و نو بدون خدشه‌دار‌شدن ارزش‌های قدیمی همچون حقوق بشر و حاکمیت قانون» قلمداد کرده است. 
همین اظهار نظر نشان می‌دهد، کشور‌های لیبرال و قدرت طلبان این سال‌های جهان چه نیتی از تلاش‌های خود دارند و متوجه شده‌اند، استمرار استعمار نوینی که راه‌انداخته‌اند، منوط به تسلط بر زیست بوم هوش مصنوعی جهان است. 
رهبر حکیم انقلاب اسلامی هم درست با در نظر گرفتن همین شرایط و پیش‌بینی وقوع چنین تلاش‌هایی بود که مدتی پیش خطاب به دولت چهاردهم عنوان کردند؛ (بروید زودتر جایگاه ایران را جلو ببرید که اگر روزی ساختاری، سازمانی یا جایی اقدامی کرد و چند اجماعی شکل داد و حرکتی در سازمان ملل کرد، در آن روز ما دیگر عقب‌ماندگی نداشته‌باشیم و ما در این زمینه جزء کشور‌های پیشرو باشیم و مانند انرژی اتمی نباشد که دست ما را ببندند و اذیت‌مان کنند.)
بنابراین ضروری است، اگر می‌خواهیم از تجربیات تلخ دهه‌های گذشته که فعالیت غیر عادلانه شورای امنیت را برای کشور‌های غیر وابسته به دنبال داشته است، جلوگیری کنیم، همانطور که رهبر معظم انقلاب تذکر داده‌اند باید پیش از شکلگیری و قوام یافتن چنین ساختار‌های تبعیض آمیزی چنان در فناوری هوش مصنوعی قوی شویم که خود بخشی از معاده هوش‌مصنوعی در جهان باشیم و این فناوری را در جهت رشد امنیت، اقتصاد، علم، رفاه و اقتدار کشور خود به کار گیریم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار